Työskentele turvallisesti

Työskentele turvallisesti

Työturvallisuus on yksi Altian keskeisistä vastuullisuustyön osa-alueista ja olemme panostaneet voimakkaasti työturvallisuuden ja turvallisuuskulttuurin parantamiseen sekä Altian omien toimintojen että ulkopuolisten toimijoiden osalta. Tältä sivulta löydät Altian turvallisuuden minimisäännöt kaikille tehdas- ja logistiikka-alueella työskenteleville sekä eri toimipisteidemme turvallisuusperehdytykset.

Varmistaaksemme, että jokainen Altialla työskentelevä on tietoinen työturvallisuuteen ja tuontohygieniaan liittyvistä asioista, edellytämme ulkopuolisilta toimijoilta sekä Altian yleisperehdytyksen että kyseisen toimipaikan turvallisuusperehdytyksen suorittamista. Perehdytyksiin kuuluvat turvallisuus- sekä hygienia- ja ympäristöperehdytysohjelmat ja ne kattavat sekä Altian yhteisen että tarkemmat tehdaskohtaiset perehdytysohjelmat.

Koulutusten suorittaminen; Altian yleisperehdytys ja paikkakunta kohtainen osio, tarkastetaan ennen tehdasalueelle pääsyä. Suoritetut koulutukset ovat voimassa yhden vuoden. 

Altian yleisperehdytys

Altian työturvallisuuden yhteinen koulutusmateriaali, joka tulee hyväksytysti suorittaa ennen tilapäisen työskentelyn aloittamista Altialla. Yleisperehdytys on saatavilla sekä suomeksi että vaihtoehtoisesti myös englanniksi.

Aloita Altian turvallisuusperehdytys

 

Koskenkorvan tehdasalueen perehdytys

Industrial Products Koskenkorvan yksikön turvallisuusperehdytys. Koulutus tulee olla hyväksytysti suoritettuna ennen töiden aloittamista Altian Koskenkorvan tehdasalueella.

Aloita Industrial Products Koskenkorvan yksikön perehdytys

 

Rajamäen teknisten etanolien tehdasalueen perehdytys

Industrial Products Rajamäen yksikön turvallisuusperehdytys. Koulutus tulee olla hyväksytysti suoritettuna ennen töiden aloittamista Altian Rajamäen teknisten etanolien tehdasalueella.

Aloita Industrial Products Rajamäen yksikön turvallisuusperehdytys

 

Altian työturvallisuuden minimivaatimukset

Altian Minimisäännöt on luotu työturvallisuuden osalta kriittisimmille toiminnoille ja koskevat kaikkia tehdas- ja logistiikka-alueella työskenteleviä, mukaanlukien ulkoiset toimijat. Minimisäännöt löytyvät linkkien takaa:

 

Alla olevassa tiedostossa on toiminnanharjoittajan tiedote merkittävimmistä vaaraa aiheuttavista aineista eri toimipisteissämme. 

Tietoa Altian tuotantolaitoksia koskevista turvallisuustoimenpiteistä ja onnettomuustapauksissa noudatettavista toimintaohjeista >

Tuotteet
Toggle Nav